SZABÁLYZAT

Ingyenes szolgálattónál elhelyezett domain név (nem tárhely, hanem domain) alatt működő honlap regisztrációját NEM fogadjuk el. Kivételt tehetünk, ha az ingyenes oldalon lévő weblapod nagy látogatottsággal, vagy-és minimum 4-es PageRank rendelkezik, de beküldés előtt jelezd a kapcsolat menüpontban.

Továbbá nem lehet warez, szex, politikai, obszcén, trágár, közízlést megbotránkoztató, törvénybe ütköző, és rasszista tartalmú.

Mindenképp csak releváns, azaz témába vágó honlapok regisztrációját fogadjuk el. Ellenkező esetben az oda nem illő weboldalak regisztrációját indok nélkül töröljük.

Kétféle regisztráció létezhet a katalógusainkban, kötelező illetve nem kötelező visszamutatólink. Ez jelezzük az adott katalógus linkbeküldés oldalán.

A weblinkek.info Adminisztrátora, bármikor felülbírálhatja, a meglévő linkeket, és azt vissza is vonhatja még akkor is, ha regisztráló honlap tulajdonos elhelyezte címtárunk elérhetőségét.

Tartalomváltoztatás esetén visszamutatóink elhelyezése mellett is megszűnhet a regisztráció. Esetleges változásokról (pl. URL változás), mindkét fél tetszőleges időpontban értesítheti egymást.

Átirányított URL, 404-es hiba lap, másolt tartalom, csak hirdetésre készült semmitmondó egyoldalas lapok, átjáró honlapok, zavaró popupot használó weblapok, élvezeti cikkeket árusító weblapok, félkész, vagy karbantartott honlapok esetén indoklás mentes törlés jár.

A szabályok durva megsértése esetén a felhasználó, beküldő, illetve a honlap felkerül egy fekete listára. Természetesen ezután a weblinkek.info által üzemeltett összes linkkatalógusba nem kerülhet be. Előnyt, menteséget senki nem élvez!

Ha nem találod a megfelelő kategóriát az adott linkgyűjteményben, akkor használd a "Kategóriaajánlás" opciónkat. A kérelmed után elkészítjük a kívánt kategóriát, és értesítünk. Egy URL nem regisztrálható, még különböző kategóriába sem.

SEO barát linket elhelyezhető, nyugodtan írd be a Cím mezőbe az adott kulcsszavad, és akár a mély linkedet is elhelyezheted az URL mezőben. A link elfogadása 100%-os, ha nem ütközik a szabályunkba. Természetesen egy automatikusan generált értesítő levelet küldünk, hogy elfogadtuk, vagy nem. Ha nem kapsz levelet valamilyen okból kifolyólag (pl. technikai hiba, stb.), akkor gyere vissza később, nézd meg és ellenőrizd le. A katalógusokban a regisztráció elbírálásának maximum ideje 1 hónap.

Példa az <<ingyenes domain szolgáltatókra>>

További jó Linkelést!
Üdv. Zsolt